SLZ » Fórum a inzercia » Slovenský lyžiarsky zväz » Akrobatické lyžovanie

Akrobatické lyžovanie

2007-12-14 20:13Igor @

Chcel by som sa spýtat aké sú možnosti na naučenie sa a trénovanie akrobatického lyžovania v okolí BB a aké predpoklady sú nevyhnutné? Respektíve aké podmienky je treba splnit.

2008-01-09 16:20peter stasko @

dobry den, chcel by som sa opytat ci na akrobaticke lyzovanie treba specialnu vystroj, alebo stacia klasicke lyze karvingove blizzard,

2008-01-09 19:26martin

nazdar…je jasne, ze musis mat specialnu vystroj na akrobaticke lyzovanie…kazda fabrika na lyze ma svoje modely na akrobaciu…normalne lyze by ti dlho nevydrzali

2008-01-25 13:22Marek @

..zalezi podla toho na aku discipinu tie lyze chces..smozrejme ze je iny typ lyzi na SX, moguls, U-rampu a skoky…

• na SX najlepsie lyze dlhsie, carving ako na obrovsky slalom, najlepsie drevene jadro..
  • na moguls specialne lyze na to urcene, max 180 cm, carving minimalny alebo skoro ziadny, proste uzke lyze
  • na U rampu asi najlepsie nejake parkove Twin Tip= vyhnuta patka aj spica, nie velmi tvrde jadro, skor makke..

Správa
*

Meno *
Email
Web

* Označuje povinné polia

:hlavni

:medialni

:dodavatelia

:podujatia

:dontmiss

KONKURZ na sekretára

Slovenská lyžiarska asociácia , úsek alpských disciplín vypisuje konkurz na pozíciu sekretára UAD za týchto podmienok:

1. pracovný vzťah : mandátna zmluva, živnosť
  2. vzdelanie: minimálne stredná škola s maturitou
  3. prax: minimálne 3 roky v športovom hnutí, najlepšie v zjadovom lyžovaní
  4. jazyk: anglický
  5. náplň práce: uvedená v stanovách SLA, organizačnom poriadku UAD
  6. termín podania prihlášok: do 20.5.2011 / SLA Nový Smokovec 44 ,Vysoké Tatry/
  7. výberové konanie: 27.5.2011
  8. nástup do funkcie: 1.6.2011 alebo po dohode