SLZ » Fórum a inzercia » Slovenský lyžiarsky zväz » členské príspevky od FIS

členské príspevky od FIS

2008-01-09 19:44Juraj

každý rok SLZ dostáva od FIS členský niekoľkomiliónový príspevok na účet vedený vo Švajčiarsku.Ešte nikde som nevidel na stránkach SLZ správu o týchto finančných prostriedkov.Rád by som sa preto dozvedel ako sú využívané a kto z nich čerpá. Podľa daňového zákona musí byť tento členský príspevok v daňovom priznaní SLZ čo znamená , že tieto financie by mali byť zverejnené členom hnutia. mohli by ste zverejniť ako sa využívajú tieto príspevky? Ďakujem

2008-01-10 13:39Rišo Magdolen

Na ostatnej konferencii úseku alpských disciplín (jar 2007) bol tento príspevok (časť z neho, ktorá bola pridelená pre ÚAD) započítaný do rozpočtu ÚAD na rok 2007. takisto to bude aj na rok 2008.

2008-01-15 15:10Juraj

Ďakujem za odpoveď,ale ten príspevok od FIS je niekoľkomiliónový a rozpočet ÚAD ako som pozeral je / cca 2mil/. Z toho rozpočtu nevieme koľko bolo pridelených pre UAD a iné úseky. Píšete čast čo môže byť 1koruna ,alebo viac? A čo sa robí so zvýšnými nevieme akými /z vašej odpovedi to nie je jasné/ prostriedkami? Prečo nie sú tie príspevky normálne zdokumentované a zverejnené na SLZ stránke? je dôvod ich tajiť?

2008-01-15 20:56Rišo Magdolen

ako viete že ten príspevok je niekoľkomiliónový? časť (to znamená aj výška) pridelená pre ÚAD bola riadne zdokumentovaná a rozdelená na konferencii ÚAD ako súčasť rozpočtu ÚAD. plnenie rozpočtu ÚAD za rok 2007 bude po ukončení účtovníckych prác zverejnené. druhú časť za severské úseky si žiadajte od zodpovedných za severské úseky. máte na to právo.

2008-01-30 08:03luco

Ako je to s dopingovými kontrolami na slovensku v rámci Slovenského pohára a majstrovstiev Slovenska. Všade sa píše aké kontroly prebiehajú v každom športe ale koľko kontrol prebehlo na Slovensku som sa nikde nedočítal !!!

Správa
*

Meno *
Email
Web

* Označuje povinné polia

:hlavni

:medialni

:dodavatelia

:podujatia

:dontmiss

KONKURZ na sekretára

Slovenská lyžiarska asociácia , úsek alpských disciplín vypisuje konkurz na pozíciu sekretára UAD za týchto podmienok:

1. pracovný vzťah : mandátna zmluva, živnosť
  2. vzdelanie: minimálne stredná škola s maturitou
  3. prax: minimálne 3 roky v športovom hnutí, najlepšie v zjadovom lyžovaní
  4. jazyk: anglický
  5. náplň práce: uvedená v stanovách SLA, organizačnom poriadku UAD
  6. termín podania prihlášok: do 20.5.2011 / SLA Nový Smokovec 44 ,Vysoké Tatry/
  7. výberové konanie: 27.5.2011
  8. nástup do funkcie: 1.6.2011 alebo po dohode